Читать эту новость на русском языке »

Ar grandiozu pasākumu 2010. gada 3.jūlijā Rīgas Latviešu biedrības namā, kur valsts elite tradicionāli rīko svarīgākus pasākumus, kompānija Zepter International nosvinēja savas darbības Latvijā 15 gadu jubileju. Svinīgie pasākumi norisinājās visas dienas garumā. Pirmajā daļā, kas Lielajā zālē apvienoja vairāk nekā 350 kompānijas darbinieku, tika stāstīts par Zepter International panākumiem Latvijā, kā arī par pēdējiem Zepter laboratoriju atklājumiem un izstrādājumiem. Labākie darbinieki par savu ieguldījumu kompānijas darbībā saņēma apbalvojumus un pateicības rakstus no uzņēmuma vadības. Savukārt vakarā Rīgas Latviešu biedrības nama Zelta zālē bija sanācis Zepter „saldais krējums” – veiksmīgākie darbinieki, kā arī Zepter vadība no Polijas, Lietuvas un Igaunijas un kompānijas partneri.

Jubilejas dienā pie ieejas Rīgas Latviešu biedrības namā visus viesus sagaidīja Unas Bernatovičas Unastyle body art modeles, kuras simbolizēja Zepter produkciju. Tepat foajē goda vietā sofitu gaismā varēja detalizēti apskatīt arī „pasākuma galvenos vaininiekus” – produkciju, kura prezentēja katru no Zepter pieciem zīmoliem.

Par godu jubilejai Rīgā ieradās svarīgas personas. Tā, ar savu klātbūtni jubilejas svinības pagodināja Nedžads Sokoljaks, Baltijas un Eiropas reģiona starptautiskais mārketinga un tirdzniecības direktors, kura pakļautībā atrodas vairāk kā 18 000 Zepter International darbinieku no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Ukrainas un Baltkrievijas. Īpaši svarīgo viesu statusā pasākumu apmeklēja arī Zepter vadība no Polijas, Lietuvas un Igaunijas.

Vienmēr tikai labāko klientiem un darbiniekiem - Zepter arī šoreiz palika uzticīgs savai tieksmei uz ideālu, tāpēc tika uzaicināti tikai labākie mākslinieki. Par godu Zepter International 15 gadu jubilejai uz Rīgu bija atbraucis muzikālā konkursa „Славянский базар” Grand Prix ieguvējs Filips Žmahers no Serbijas. Vakara vadītāju tēlā iejutās radio-dīva Ilona Jahimoviča un populārais mūziķis Normunds Rutulis, kurš arī iepriecināja publiku izpildot vairākus skaņdarbus. Pārsteigt publiku apņēmās iluzionists Genādijs Paļčevskis, kurš nesen ieguva plašu slavu, uzstādot pasaules rekordu par visilgāko atrašanos ledus kubā. Par īpašu džeza noskaņu ar saviem viegliem, netveramiem un dzīviem skaņdarbiem rūpējās grupa ”Keksi”, savukārt par deju ritmiem – Pasaules bronzas, Eiropas sudraba medaļas ieguvēji, kā arī Latvijas čempioni sporta dejās Vjačeslavs Višņakovs un Terēza Kižlo. Par vakara kulmināciju kļuva grandioza uguņošana Vērmanes dārzā, piesaistot milzum daudz skatītāju uzmanību.

„Zepter darbinieki jau sen ir nopelnījuši svētkus ar „plašu vērienu”, jo mēs patiesi lepojamies ar viņu darbu un sasniegtajiem rezultātiem, kā arī ar faktu, ka Zepter International kā zīmolu ciena un mīl visā pasaulē. Mēs esam viena no tām retajām kompānijām pasaulē, kas ne tikai šogad nesamazināja savu darbinieku skaitu, bet pat to palielināja par 11 %, savukārt produkcijas pārdošanas rezultāti pasaulē, neraugoties uz finansiālo krīzi, palielinājās par 6%,” atzīmē Zepter International Baltic valdes loceklis Konstantīns Tjagnirjadko.

Savus apsveikumus kompānijas svētkos bija atsūtījušas tādas atpazīstamās personības kā visā pasaulē slavenais akadēmiķis un zinātnieks Viktors Kalnbērzs, dabas zinātnieks Māris Olte, ārste-dieotoloģe Lolita Neimane, Latvijas Apdeguma centra vadītājs Andrejs Levins, Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas Politikas koordinācijas departamenta direktore Dace Ratniece, SPA School Latvia mācību centra dibinātāja un Latvijas SPA&WELLNESS federācijas prezidente Irīna Orlova, SOS bērnu ciemata vadība un daudzas citas sabiedrībā pazīstamas personības.